Koop -Zorg- en Hulpmiddelen- Online

Waaronder Aan- en uitkleden, Alzheimer produkten, Anti-slip, Bad en Douche, Bed en Slapen, Diabetes Care, Eten en Drinken, Greepverdikkers, Grijpers en Houders, Keuken, Kinderen, Lezen en Schrijven, Medicijnaccessoires, Medisch, Ontspanning, Orthopedisch, Persoonlijke verzorging, Sport en Therapie, Tillen en Verplaatsen, Toilet, Verpleging, Vrijetijdsbesteding, XXL produkten, Warmte- (onder) kleding, Werkplek, Zitten en Liggen, enz.

Comfortland.nl
Comfortabel ouder worden. Catagoriën; Baden en douchen, Slapen en rusten, Toilet hulpmiddelen, Boodschappen trolleys, Bijzondere trolleys, Hulpjes in de huishouding, Keuken en eetgerei, Telefonie, Loophulpmiddelen, Meten en medicatie, Persoonlijke verzorging, Vrijetijdsbesteding, Training en therapie, Lees en schrijfhulpjes, Bediening en alarmering, Verwarmen, Beeld en geluid, Boeken, Wijnen en Kadootjes.

Hulpmiddelwereld De online thuiszorgwinkel!

KwiekZorg
Bij Kwiekzorg vind u een breed assortiment hulpmiddelen voor in- en om het huis.

HuisOptieciens
De opticien aan huis bezoekt mensen aan huis of op het werk in de regio In heel Nederland om de ogen te meten en een bril aan te maken.

UwOpticienAanHuis
De opticien aan huis bezoekt mensen aan huis of op het werk in In heel Nederland om de ogen te meten en een bril aan te maken.

OpticienAanHuis
Opticien aan huis bezoekt mensen aan huis om de ogen te meten en een bril aan te maken. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam maar wij komen in geheel Noord- en ZuidHolland, Utrecht en Flevoland en WestGelderland.

OptiekOpMaat
Bent u toe aan een nieuwe bril, maar u heeft nauwelijks tijd of trek in een bezoek aan de opticien? Jan Gamelkoorn komt naar u toe! Overdag of in de avonduren; wij komen op uw gewenste tijdstip. Optiek op maat is ideaal voor mensen die overdag weinig tijd hebben om een bezoek te brengen aan de opticien, mensen die slecht ter been zijn of die geen zin hebben om lang in een drukke winkel te wachten. Bijkomend voordeel is dat u altijd weet met wie u te maken heeft en dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Op afspraak is alles mogelijk en dat kan op zes dagen per week.


U kunt op deze website informatie vinden over:

  • De kwaliteit van Artsen en behandelaars
  • Kwaliteit van zorginstellingen en aanbieders
  • Informatie over kwalen en ziektes
  • Informatie over medicijnen en gebruik
  • Patiëntenverenigingen
top
Web Analytics Clicky