TestsPagina

Online (zelf) Tests en Tests om online te kopen voor thuisgebruik.

Online Tests:

ThuisArts
Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte:
bij vragen en klachten thuis;
voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts.
Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen..

LeerWiki - Informatief!
We zijn steeds meer geïnteresseerd in onze eigen gezondheid en we willen allemaal een beetje prettig oud worden. En net zoals doe-het-zelven in ons eigen huis enorm populair is, zo willen we ook vaker doe-het- zelven als het op ons eigen lijf aankomt. Ook daarin zijn we individueler geworden, als het even kan willen we zo veel mogelijk in eigen hand houden en willen we het liefst zelf de diagnose stellen wanneer we vermoeden dat er iets mis is met ons lichaam. Er is inmiddels dan ook een groot scala aan medische zelftests en thuistesten op de markt. Op deze website kunt u zich uitgebreid informeren.

Consumed.nl - Online tests
Verschillende online tests zoals: Eén-minuut-leefstijltest, Heb ik angina pectoris, Heb ik aambeien, Beweeg ik wel voldoende, Heb ik blaasontsteking, Heb ik de ziekte van Crohn, Heb ik diabetes, Heb ik CVS (Chronische Vermoeidheidssyndroom), Hoe gezond is uw mond, Heb ik gordelroos.

Psychische Gezondheid
Heb ik een depressie? Zelftest!.


Bestel Test Online:

Thuistesters.nl
Snel,Makkelijk en Anoniem thuis testen! Tests voor bijna iedere kwaal.

Check-U - TestJeGezondheid.nl
Betrouwbaar bloedonderzoek op 160 locaties, bestel het online!
Check-U is een nieuwe moderne organisatie die vindt dat iedereen het recht heeft om zijn lichaam ofwel gezondheid te kennen. Een deel van de medische wereld vindt het niet nodig dat u weet hoe u ervoor staat. Zolang u geen klachten heeft hoeft u niets te weten. Het is echter zo dat een deel van de klachten voorkomen had kunnen worden. Een vroegtijdige herkenning van een te hoog Cholesterol-gehalte kan uw leven redden omdat u uw levensstijl en eetgewoonte kunt aanpassen aan het advies van uw arts.

TestJezelf.nl
Zelftesten & Zelfzorg - Snelle verzending & geen verzendkosten vanaf €. 30,00

TestPoit.nl
Zelftesten maken het mogelijk hierin zelf actie te ondernemen. Veel aandoeningen verlopen zonder duidelijke symptomen. Daarom is het goed om er vroeg bij te zijn. Onze zelftesten zorgen ervoor dat u niet per se naar de huisarts hoeft te gaan. Dit bezoek kost veel tijd, en voor sommige problemen is het toch fijner om anoniem thuis te testen.


U kunt op deze website informatie vinden over:

  • De kwaliteit van Artsen en behandelaars
  • Kwaliteit van zorginstellingen en aanbieders
  • Informatie over kwalen en ziektes
  • Informatie over medicijnen en gebruik
  • Patiëntenverenigingen
top
Web Analytics Clicky